Despre noi
Misiunea noastră este de a dobândi excelenta în relatiile de afaceri si de a deveni o companie de traducere model promovând relatii reciproc avantajoase la toate nivelurile.

Central European Translations a fost înfiintată în 1994, având ca obiect de activitate servicii de traducere din/în principalele limbi europene.

Pe parcursul ultimilor 10 ani compania s-a dezvoltat rapid devenind liderul traducerilor de calitate pe piata românească.

Astăzi, Central European Translations înseamnă mai mult de 400 de clienti deserviti, o echipă de 20 de profesionisti, peste 40 de colaboratori, propria infrastructură de vânzări si logistică.

Incercăm prin toate mijloacele să ne adaptăm si să ne îmbunătătim oferta, de asemenea comunicarea, serviciile si modul cum actionăm în vederea obtinerii celor mai bune rezultate pentru clientii nostri.


Personalul nostru este compus din traducatori autorizati, interpreti si corectori de text, precum si experti din variate domenii, toti dedicati împlinirii principalului scop al companiei: deplina satisfactie a clientilor.
English version French version German version Hungarian version Italian version Romanian version Russian version Spanish version